window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder

Business Brunch hos Erhvervsforum Roskilde

Onsdag den 02. okt. kl. 07.30 – 09.00

Lokation: BC Catering, Langebjerg 17, Roskilde

Program: 

07:30 Velkomst v/Kim Bøhmert

07:40 Rundvisning på BC Catering v/Jørgen Pedersen

08:30 Netværk og morgenmad

09:00 Slut

Erhvervsforum Roskilde inviterer til Business Brunch, som afholdes på skift hos en af vores medlemsvirksomheder. Dette giver os mulighed for at se hinandens virksomheder og produkter og få et klart billede af eventuelle samarbejdsmuligheder.

Uformelt netværk

Det primære formål med Business Brunch er at dyrke dit netværk i et uformelt miljø. Mød andre virksomheder for at udveksle erfaringer, visitkort og søge nye kunder, forbindelser eller inspiration.

Business Brunch er åben for alle medlemmer af Erhvervsforum, og du er velkommen til at tage en gæst med. Selv om vores Business Brunch er uformel, vil vi ofte have korte og aktuelle inputs/temaer fra Erhvervsforum eller en af vores mange samarbejdspartnere.

Praktisk information

  • Business Brunch afholdes 5 gange om året.
  • Tidspunktet er fra kl. 07:30-09:00.
  • Husk at medbringe din elevatortale, visitkort og præsentationsmateriale.

Tilmeld dig herunder, senest dagen før afholdelse, så vi sikrer forplejning.

TILMELD NETVÆRK

Vi ser frem til at netværke med dig!

Vært for Business Brunch

Har du lyst til at være vært for en af vores netværkscaféer og fremvise din virksomhed og produkter? Dette er en fantastisk mulighed for at præsentere din virksomhed for andre medlemmer og potentielle samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores erhvervs- og projektkonsulent, Kim Bøhmert, på kim@erhvervsforum.dk eller eller 54345827. Kim står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med yderligere information om vores Business Brunch.

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde, klik her: Bliv medlem

Tilmeld dig Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og hold dig opdateret med netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet. Klik her: Tilmeld nyhedsbrev

 

Go to Top